Recept: Kycklinggryta med bulgur och paprika
Ca 8 6-månadersportioner
Ingredienser:
1 kycklingfilé
1 portion bulgur (enl anvisningar på förp)
1 färsk paprika
2 dl matlagningsgrädde
2 tsk curry
1 tsk gurkmeja
1 tsk koriander
Dela kycklingen i centimeterstora bitar och koka några minuter så att de är helt färdiga. Häll av vattnet och häll i matgrädden. Tillsätt kryddorna och låt grytan puttra några minuter så att smakerna blandar sig ordentligt. Dela paprikan i mindre delar. Häll grytan, paprikan och den färdiga bulguren i mixern och kör till önskad konsistens!
Ingredienser:
1 kycklingfilé
1 portion bulgur (enl anvisningar på förp)
1 färsk paprika
2 dl matlagningsgrädde
2 tsk curry
1 tsk gurkmeja
1 tsk koriander
Dela kycklingen i centimeterstora bitar och koka några minuter så att de är helt färdiga. Häll av vattnet och häll i matgrädden. Tillsätt kryddorna och låt grytan puttra några minuter så att smakerna blandar sig ordentligt. Dela paprikan i mindre delar. Häll grytan, paprikan och den färdiga bulguren i mixern och kör till önskad konsistens!
Kommentarer