Lagen om all jävlighet!!

Hade jag det högsta budet? Nej det hade jag inte... Jag blev överbjuden med 25 kr. 25 kr! Det är helt ok att bli överbjuden på hus med flera tusen - men att förlora en hel klösställning för 25 kr!! Vansinnigt!

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack så mycket! :)
KRAM

2008-04-23 @ 21:35:43
URL: http://annas.webblogg.se
Postat av: Anna

trist!!!

bra idé förresten, ska gå in o kolla på tradera efter en sån jag med :)

2008-04-23 @ 23:06:09
URL: http://annaflickan.blogg.se
Postat av: Madelen

Ja det är surt när man inte kan sitta in till sista seunden och följa budet eller då någon i allra sista sekunden bjuder över grrr .



Viltspår är verkligen roligt, jag hatar bara att lägga spår, men Johan hjälper mig så det är ok ändå ;) . Mellan spåren ligger klöven i frysen, där ligger också blodet upphällda 3dl i flaskor. Hon får leka så mycket hon vill med den, tills vi kommer ut på vägen där vi kan möte folk. Jag kastar, hon jagar :D . Så går hon efter mig med den. Ibland tuggar hon lite men jag vill kunna använda den igen så då tar jag den och så kastar jag iväg den igen eller springer iväg så hon får jaga i kapp mig. Älgklöven kan hon få tugga lite på. Ett tips i stället för flaska är ketchupflaska men det kommer mer ut ur den också, det får man tänka på. Så klart du ska prova :D , Blod är inge läbbigt,det är rött vatten bara ;) .

2009-10-02 @ 10:47:08
URL: http://k9kiwi.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0