Att förstå när det är nog

Det går aldrig som man tänkt sig? Hört det förut? Det är för att det är så.
1. Mäklaren ringer och vi antar utgångspriset för andra gången.
2. Säljarna antar vårt bud med premissen att vi flyttar in 1 mars.
3. Vi börjar undersöka möjligheterna att bli av med lägenheten så fort som möjligt.
4. Vi ringer alla vi hinner, och berättar att "vi är med hus!"
5. Mäklaren ringer och berättar att ytterligare ett par är intresserade, och ska få en visning på lördag.

Detta innebär: ytterligare en budgivning, ytterligare ett hur mycket vill vi lägga, ytterligare tankar på om det verkligen är rätt hus. Alltså: Vi ser detta som ytterligare ett tecken på att detta huset inte var för oss. Det första borde varit när vi förlorade budgivningen första gången, men nu står någon och bankar oss i pannan och skriker. Vi hör nu. Vi väntar med spänning på ett motbud, och när det kommer så skiter vi resten. Nu får det vara nog. Man ska inte behöva kämpa såhär mycket, det betyder att något är/kommer bli fel.

Nu ska jag försöka sova. Jag har tröstätit en påse chips, pommes frittes och druckit cola så jag hoppas inte på mycket, någon timme skulle räcka.


*peppar peppar*

Jag har en känsla av att nästa år kommer att bli strålande. Eller åtminstone inte lika bedrövligt som det här. 2007 är inte ett år jag vill minnas, alls.

♥ 2 Februari - Hera
♥ 25 september - Eddie

Jag avslutade förra terminen med knappt godkänt efter flera inhumana kurser, Sommaren spenderade jag hemma i soffan med sjukskriven axel. Hösten har varit en kamp med magkatarr, skola och liv. Den här kursen sträcker sig in i 2008, men bara en liten stund.

Att se fram emot 2008:

♥ Bebisar!! M och Sofie ska kläcka snart!
♥ Egypten!!
♥ Hus?

Det sista där är kanske närmare än vad vi tror. Vi förlorade ju budgivningen för någon vecka sedan, men mäklaren hörde av sig nyss och frågade om vi fortfarande var intresserade för de andra hade hoppat av! Jag sa JA och la ett nytt bud. Hon skulle ringa sen igen... Magknip!

Jag beställde nya bikinisar igår också. En grön, en svart med blomma och en med dödskalle på!  Min nya snygga Egypten-kropp ska jag börja jobba på strax. 

Hej svej!

Jul-kul

Jag ska ju plugga egentligen, men för att kunna skriva de där två arbetena så måste jag ha läst typ 3 böcker, så det är så mycket jobb. Är lagomt inspirerad. Bättre att blogga och köpa bikini istället. Vi fick ju en resa till Egypten av mina kära svärföräldrar i mars, så då måste man ju ha något schysst att sola i. Jag, baby, föräldrarna, hans bror och tjej ska åka tillsammans, så det kommer bli hur kul som helst. Vi ska snorkla, sola, äta och må gott.

 Här är poolområdet. Jag längtar!

Lite mer bilder på djuren. Hon kan nu hoppa upp på stolar osv, så inget är numera säkert. De blommor jag ställt upp är i farozonen igen.

 Snuffe! (för en gångs skull med på kort)

 Mina fina juldekorationer....

 Sova i mammas stallkläder! Mmmm, parfym!

 Vilket fint halsband! Det måste jag ha sönder!

 Sen utforskade vi badkaret. Hon hoppar ju upp dit själv nu...... ♥

God Jul!

Bloggar från jobbet, kvällen innan julafton. Det känns sådär. Det värsta/bästa är att butiken är helt tom och jag måste "sitta av tiden" tills vi stänger. Åh! Nu kom det nån! Äntligen....

Hoppas att ni får en trevlig julafton, jag kommer att äta mig smällfet på julmaten! ♥

 

Färg!

Svart och rosa måste ju vara den finaste kombinationen...

För er som missat så håller vi i skrivande stund på att bjuda på ett hus, jag tror dock inte att vi kommer få det eftersom alla andra har babiljoner med pengar att lägga. När vi höjer med 15 så höjer de med 35. Lägg ner! Det är vår tur nu faktiskt! Henrik ville åka och hota dem, och jag tänker inte stoppa honom... Mäklaren ska ringa snart, så då får vi se hur det går. Vi har inte mycket kvar i plånboken nu att erbjuda.

image77

Såhär fint och vitt är det i stallet nu. Gobben blir körd av C´s pappa, och han är pigg så man måste ta det lugnt! Visst är han tjusig? ♥

December hittils...

Körigt i livet? Nej inte alls... Hinna med allt plus att det är jul. Jättelätt. Nu när vi börjat bli friskare, så drattade Irma omkull på en isfläck och slog upp sitt ena knä, så nu åker vi skytteltrafik för att se hur hon klarar sig. Stackars.

Här kommer lite bilder på senast inhandlat monster...
 
 Jag gillar att störa min mamma när hon myser i soffan. Filtar smakar mumma!

 Såhär stor är jag nu. Jag växer varje dag.....

 Fina örhängen. Får jag låna dem?

 Jag blir lätt trött efter att ha busat hela dagen.  Sova på mammas axel á la pappegoja.

 Jag är en bebis.  Snaaaark.  Klia på magen, pappa!


 God Jul & Gott Nytt År!

Barnbaciller del 2

Tänk vad skönt om jag hade kunnat skriva att "nu är jag frisk och har fått gjort allt det viktiga på min vfu". Så är inte fallet. Är nu inne på sjukdag 3 och nu har jag influensa. Yes! Jag kommer få komplettera de här dagarna sen i januari, så det är ju inte helt kört, men det är inte så kul att vara sjuk på lucia.

Annars är det bra. Monstret växer och växer och hittar på nya hyss för varje dag. Det nyaste är att man kan klättra i min stora blomma. Den har en tjock pinne i mitten som bladen är virade runt, eller åtminstone var, och den kan man använda som klöspinne. Det räckte tydligen inte med de andra 2 som finns. Hyss nummer två är att man kan väcka sin människa genom att springa över hennes hals med klorna utfällda. Fram och tillbaka, och sen ta en tur över kinden. Jätteskönt. Bra start på dagen... 

Nu orkar jag inte sitta upp längre, tror att jag ska duscha bort alla äckliga baciller. Fast det är faktiskt jättejobbigt att duscha......    

Barnbaciller

Som typ alla i hela världen vet, är barnbaciller det farligaste att bli utsatt för. Jag hade dag 1 av 8 dagars vfu(verksamhetsförlagd utbilding) igår, och redan på kvällen blev jag dålig. Fy farao. På avdelningen har alla haft magsjuka i omgångar, men det jag fick är bara en förkylning än så länge, så jag får väl vara glad. *peppar peppar*
Typiskt att man alltid ska bli dålig när man äntligen får komma ut från Universitetet en stund och se verkligheten.

Jag ser på "American Gangster", och nu när det gått 2 timmar och 21 minuter så börjar det bli intressant. Hatar sådana filmer.
Jag och baby såg "Stardust" igår. Den var också galet lång, men det var bra hela tiden. En skum film som ändå var mysig. Påminner om Narnia, fast med kända skådespelare: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Claire Danes m.fl.

Jag måste få baby att hyra med Narnia hem sen, den är en julfilm för mig och jag behöver julstämningen. Inget i år har känts rätt alls. Jag har inte gjort några egna julkort, ligger efter med alla hemgjorda julklappar, har ingen fantasi alls för vad jag ska köpa till de andra, har bara satt upp adventsstakar som julpynt... Jag är helt enkelt inte så sugen på jul i år. Det känns fel att fira...

 Förra julen när granen precis var pyntad. Eddie var först fram och värpte ägg under den. Hon såg ut som en höna! ♥

Stockholm Horseshow

Jag, syster-yster och mami reste till starstaden för at se hästshow. Den var det häftigaste jag sett, där hästdressören från Frankrike var helt sanslös. Jag skulle lättare tro på att hästarna var fejk och radiostyrda än att han kunde göra allt det där! Han fick 5 hästar att lägga sig ner samtidigt och spela döda. Sen stampade han i marken och då satte de sig upp och bugade. Helt sjukt. Vilken talang! Showen höll på i 5 timmar, och varje minut var jättespännande!


 Såhär nära satt vi, på allra första raden! Suveränt!
 I inledningen rider en ängel in på en underbar vit häst! Det var så vackert att vi nästan grät...
 Helena Lundbäck i första hopptävlingen.
  Malin Baryard Jonsson. Hon red felfritt och låg 1a tills sista ryttaren slog henne med 1 sekund!
 John Whitaker himself. Han har alltid magnifika hästar.
  Uppvisning med islandshästar. Först dessa svarta och sen vita!
  En hästdressör som lyckades få dessa att gå bredvid varandra utan tyglar eller något!
  4-spann med Tomas Eriksson. Det går ruskigt fort!
  Horseball. Som basket fast på häst. Helt galet och hur roligt som helst!

Bilderna är lite suddiga eftersom alla rörde sig hela tiden, men ni får en inblick. Nu ska jag städa för vi får titta-på-bebis-besök! Hon växer för varje dag så man måste passa på medan hon fortfarande är liten! ♥

RSS 2.0