Ehh....

C har typ brutit foten, så när jag trodde att jag skulle kunna hinna med lite skola och liv så blev det NEJ! Det är jättedumt för den här veckan föreläser de om allt intressant:

◊ Anmälningsskyldighet
◊ Barn som far illa
◊ Sekretess
Plus ca 4 lektioner till som jag förträngt i skrivande stund.

C bröt för övrigt inte foten genom att vara aktiv i någon sport eller aktivitet, utan vår älskade häst trampade/sparkade på henne. Hon stod utanför "säkerhetszonen", vilket var riktigt orutinerat efter 15 år med samma häst, men sen sa det smack och nu hoppar hon på kryckor. Illa C*lla.

Är det dags för lunch när magen praktiskt taget knorrar en hel mening: "mata mig din snåla tant!"?

Kissfia.

 Det är mysigt att ligga nära...

 Mmmm, popcorn!

 Trött.....  ♥

Den lilla skrutten fick för sig att börja kissa i hörnen här hemma, så jag har nu inhandlat kattsand á la dyrast, fy-spray och en helt ny låda. Detta gjorde susen! Hejja mig.

Idag hade jag tenta. Det blir antingen IG+ eller IG-. Som tur är blir det bara komplettering om man missar, så då känns det ok.
Hört i skolan: "Ja du klarar ju dig alltid ändå, även om du inte pluggar". Ja. Visst är det förj*vligt? Moahaha.

På lördag åker jag, mami och syster-yster till storstaden igen. Tredje gången nu på typ 2 månader... Denna gång reser vi med tåg, tack för det. Det är dags för årets Stockholm Horseshow, och jag ser fram emot det! Ska bli skitkul!

När inte min mamma ser...

...springer jag i blomkrukorna



...och bajsar i sopskyffeln



Detta är en kaxig liten dam som har ögon som "Puss in boots" i Shrek. Jätteoskyldig fastän jag precis ertappat henne... Suck. Tonåringar om igen... ♥

Eller inte.

Det bästa att höra när man är inne på sitt andra år på samma jobb:

 - Du är ny här va?

What??

 - Ja vi brukar vara här ofta och jag har aldrig sett dig!

Nehej... Kanske är håret eller att du är dum i huvudet. Det sista känns mer troligt. När man är trött och jobbar så har man mycket mindre toleransnivå. Fast jag är ju så snäll så jag bara skrattar och säger:

 - Fast jag brukar vara sjuk rätt mycket, så det är nog det!

Urk. Stå på dig för f*n.

Första dagarna

Det är ingen katt. Det är en förklädd råtta. Jag lovar. Hon är så liten! Se själva...

    

   

Maken till liten fis får man leta efter. Snuffe slår henne hårt, hon skriker, och jagar sedan honom... Hon äter allt som hon kommer över. Idag har hon smakat skinka, oboy, blommor, kanelbulle, popcorn med smörsmak och ketchup... Hon har även chattat med Sofia på msn när hon springer över tangentbordet på bärbara datorn för att jaga mina fingrar när jag skriver...  

Nu måste jag ta bort henne från blommorna! Återkommer!

Tuss!

Ikväll ska vi hämta nya kissemjau. Springer runt och städar för jag kommer inte alls ihåg vad småbebisar äter och inte äter, så allt ryker. Mitt kök har aldrig varit så tomt! 

Såhär såg hon ut när vi hälsade på för ca 3 veckor sedan:


Den här bilden fick vi igår:
  
"Väntar på er!"

Sötast! ♥

På söndag är det 2 månader sedan Eddie smög upp till himlen. Det gör nästan mer ont nu. Jag saknar dig skrutt.

I min bil...

...finns mycket musik. Mycket! Hur ska man annars hålla sig vaken när man åker till stallet kl 7.30? Nyaste tillskotten är:

♦ Måns Zelmerlöv - Brother oh Brother
♦ Shayne Ward - If that's ok with you
♦ Nicole Sherzinger - Baby love
♦ Adam Tensta - My cool
♦ Vincent - Miss blue
♦ Enrique Iglesias - Tired of being sorry
♦ Markoolio & Tilde Fröling - Emma Emma
♦ Danny feat. Therese - If Only
♦ Foo Fighters - The Pretender


Låten med Shayne Ward är en glad-låt som har mysig text. Enrique sjunger om att han är otrogen (skräll), så i den gillar jag bara själva tongångarna. Samma gäller Markoolio-låten där han sjunger om mycket snusk.


Sofforna är här! Jag var tvungen att möblera om hela vardagsrummet och hallen för att bli nöjd med alla möbler (som skulle kunna fylla ett hus utan problem) som står överallt. Snuffe är jättenöjd för soffan luktar diverse hundar, människor och maträtter, så han springer runt och luktar på den! Kul sysselsättning tydligen.

Imorrn ska vi fira vår gudis som fyller 3. Tiden går så fort, så otroligt fort.
På fredag hämtar vi bebismjau!


Kerstin 50 år!

Faster Kerstin fyllde 50, och det skulle firas! Vi åkte ut till en klubbstuga på Ekerö, där vi åt god mat och umgicks. Hon fick massor av fina presenter, och massor av fina tal. Hon är verkligen värd det!

Jag fick se nyaste kusinbarnet Moa som var så fruktansvärt söt! Hennes lillfingernagel var det minsta jag någonsin sett. Bra skapat Linda och Fredrik! Hon och Ted är så fina.



Oskar väntar på efterrätten.


Sofia är glad för hon fick beställning på sitt fina smycke-hjärta! Duktig!


Mamma och Lisa väntar på bättre tider... Vi satt inne i ett hörn så vi hade lite svårt att gå runt och mingla.


Här sitter vi i alla fall och pratar i slutet på kvällen. Värmlänningarna stannade kvar längst, och vi hade mycket roligt att prata om!

Jag tog inte kort på den enorma godispåsen jag köpte i Hummelsta på vägen hem, för den var fylld med skam. Tjocka sega-ormar, mintpastiller och bumlingar. Smask. Det finns inte så mycket kvar av den nu... 

Snart kommer käre bror och hjälper mig med att bära upp soffan på vinden. Imorrn kommer de nya sofforna och då måste det finnas plats. Ska bli kul att få lite förnyelse, har ju haft samma möbler i snart 3 år.

Puss & Kram! ♥

Stressigt!

Bilder och allt från helgens partaj kommer, jag ska bara få tid att lägga in dem på datorn och sedan skriva en fin text. Jag återkommer snart!!


 - Tenta nästa tisdag.
 - Grupparbete in nästa tisdag.
 - Komplettering in den här veckan.
 - Nya soffor den här veckan.
 - Ny kissemjau den här veckan.
 - Stallet som vanligt den här veckan.

Hur ska jag kunna prioritera? ♥


Hur ska det gå...?

Ikväll ska vi lämna min Muffin till hans farmor och farfar. Vi ska ju vara i storstaden hela helgen, och alla kattpassare ska åka med. Jag ska lämna bort min bebis! Som att lämna sitt barn på dagis utan att skola in det först. Usch. Han har aldrig varit "borta" utan någon av oss förut, så jag är supernojjig. Kommer ju aldrig kunna sova...

image18  Min älskling! ♥

Ont på mig...

...men det var det värt. 10 minuter av "jagslårdigsnartomduinteslutar"-ont, men sen satt den där. Sitter på insidan av vänster överarm; alltid nära hjärtat.




♥ Eddie

Jävla...

Jag gillar vinter. Verkligen. Den får gärna komma långsamt. Inte på 2 dagar och sen inte gå över. Jag har inga vinterdäck än! Jag var på väg ner i diket idag på hemvägen från stallet, så C fick komma och hjälpa mig upp igen. Sen tog det mig nästan 20 minuter att åka hem från mor och far för att det släpper i varje kurva om jag körde fortare än 40 km/h... Suck. Käre far ska se om han kan beställa däck åt mig imorrn. Håll tummarna. Får hoppas att jag inte blir ruinerad, men samtidigt så måste jag ju verkligen ha bilen. Satans i-landsproblem.

                                              

Håret

På begäran kommer här bilder på mitt nya intresse; mig och mitt hår... Jag är så sjukt nöjd för jag har inte haft såhär långt hår sedan jag gick i mellanstadiet, om ens då...

      

Har inga före-bilder eftersom det såg ut som fan, men tänk Homer Simpson med tofs.

Nu så...

Efter mycket klipp och klister är jag nästan nöjd med bloggen. Skulle vilja ha en annan bakgrund. Något snille som kan tipsa om hur man gör?

Sitter här hemma i pj´s och har magsjuka. Hade ont i magen hela dagen igår, men inatt övergick det till klassiska symtom. Inga mer detaljer, jag lovar.

Jag ska lägga in bilder på håret oxå, ska bara få mitt nya schampo och sånt så jag kan tvätta det. Ser inte klok ut just nu. Ser ut som en alp-brutta med flätor och platt mösshår.

 Här håller vi på att sätta i håret. Det är här i full-längd, och jag har mitt vanliga hår i en klämma uppe på huvudet. Syns mitt överlyckliga leende? Försökte anstränga mig att inte hoppa upp och ner!

Ser fram emot festen till helgen. Ska bli kul att träffa alla kusiner och bebisar! ♥

Se dessa!!

Var inte trött när jag kom hem igår, så jag hyrde med mig 2 filmer, och jag blev inte missnöjd!
Den första var "Ängel i New York" (Noel). Det är en mycket eftertänksam film, där man ställs mot sina egna tankar och värderingar. Paul Walker spelar en polis som har svårt att kontrollera sin svartsjuka mot flickvännen, men får en knäpp på näsan av en gammal man.

Den andra var "Livsverket" (Life as a house) med Kevin Kline och Hayden Christensen som far och son. De har en väldigt trasig relation, och är båda på våg ut fel håll i livet. Filmen har så mycket djup och man känner verkligen känslorna och tankarna hos karaktärerna.

image4 image5

Jag ska erkänna att Paul och Hayden gör ju inte filmerna tråkigare, de är ju så snygga... Det är nästan så att man får högstadiecrushar på dem! Hårdingar som blir mjukisar i slutet - kan ju aldrig bli fel.

Man kunde ju tro att man fick mindre känslor för sin egen hårding när man ser dessa hunkar, men för mig är dte tvärt om. Jag ser min älskling i alla snyggingar på filmoch tv, och då blir han bara bättre. Då vet jag att han är perfekt!

RSS 2.0