Snorbiligt!

Om det är någon i vår omgivning som gör bra bilaffärer så är det jag. Jag har nu köpt en ny bil:

En Ford Escort Combi - 97

Lilametallic, fungerande ac, drag och 4 sommardäck på lättmetallfälg. Och priset? 4000 riksdaler. På riktigt! Visst är det en spricka i framrutan, men det kommer inte kosta mig tillräckligt för att det ska bli en dålig affär ändå. Jag har för övrigt döpt den till Beetlejuice eftersom jag har insektstema på mina bilar. Beetlejuice passar bra eftersom den är lite halvskabbig i lacken (eftersom det är en Ford...). 

Min förra älskling såg ju ut såhär: (inte min bil på bilden)

Den hade dock väldigt mycket sämre lack än just denna... Den hette Humlan, och har gått perfekt. Idag är hon nybesiktad med en liten anmärkning på en lampa - annars ingenting. Till salu för ca 5000:-. Baby har dessutom lagat oljeläckaget i motorn så nu är det verkligen en bra och billig bil! Den drar ca 0,7 l/milen med hunden i baksätet. En perfekt förstabil, Fia! *blink blink* För den köparen som bor i Karlstad tillhandahåller vi även personlig mekaniker vid eventuella defekter! 
 

Kommentarer
Postat av: Fia

Haha ;) sidärja. "bra förstabil" hade passat perfekt om några år :D vettetusan om jag behöver en bil nu egentligen :) Mest till golfbanan isåfall iofs..



Modevisningen är nu på lördag, Blue Moon Bar, tror vi är på scen vid midnatt typ 24 :) Men kom tidigare så du inte missar mig nu då! ;) Behöver några som hejar på mig :) hihi!

2008-06-25 @ 21:37:37
URL: http://soffia.blogg.se/
Postat av: Anonym

det lät billigt ja =)

2008-06-26 @ 22:19:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0