Chokladbebis

Vilket väder det slog till med idag! :) Jag passade på att följa med och fika på stan, medan Henki låg hemma och vilade. Han och en kompis är på väg ner till Tyskland för att bunkra inför kalaset nämligen. De åkte för en timme sedan, och kommer komma hem imorgon vid den här tiden. Fullständigt vansinne - men då kostar Henkis kalas inte en krona. :)


Harry slappar i vagnen när mammorna fikar ♥ Eftersom hans mamma inte dricker kaffe, utan varm choklad med massor av grädde, så blir han inte en lattebebis- utan en chokladbebis :)

När vi var i Örebro tog jag några bilder, men hur de blev - ja... Se själva :)

  Örebro slott 
 Hur lyckas man se ut såhär??

Harry tyckte besöket var väldigt roligt, och hade inte tid att vare sig blunda (bilderna ovan...) eller att sova. Han var vaken hela vägen hem i bilen, och det tog över en timme! Lillskrutten.


Kommentarer
Postat av: Fia

åå fint, chokladbebis.. den va inte dum den! gills det om man konsumerar choklad på alla möjliga andra sätt med? haha..



angående inlägget om fåfänga.. så rätt, man är egentligen väldigt fåfäng, men det syns verkligen inte alls nu.. fast man är såååå medveten om att folk kanske tycker att man ser slapp ut, men det skiter man i..! hur ska man orka/hinna och varför ska man sminka sig och piffa upp sig när man bara är hemma? barnen och djuren älskar en ju ändå.. :)

2009-08-05 @ 22:21:28
URL: http://fisfia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0