Hova Riddarspel

Nu är vi hemma igen efter 3 dagar på semester. Det var heller inte vilken semester som helst, utan Harrys första!! ♥ På fredagkvällen var det totalt kaos för han blev nog lite rubbad i sina rutiner. Ingenting dög, utan han grät oavbrutet i en timme... Till slut fick jag honom att somna, och han spenderade halva natten sovandes på min mage... :( Kanske var det en elak fis som satt på tvären, men det kunde ju lika gärna varit ovant att sitta i bilen så länge, eller att det helt enkelt inte var hemma. Lördagen gick mycket bättre för Harrys del, men för oss andra var det värre. Vi skulle ju in till Hova på riddarspelen, men regnet stod som spön i backen och vi höll på att tappa sugen. Till sist åkte vi iväg, och hade sådan tur att vädret lättade när vi väl kom fram. Harry låg en stund i vagnen, men spenderade resterande av kvällen i bärsjalen. Vad hade jag gjort utan min Tricot-slen-sjal? Han har hängt i den större delen av helgen - och har haft det superskönt! Både jag, Henki och C har burit honom i den, och han somnar på en grisblink! ♥ I Hova handlade vi lite på marknaden, åt god mat på Glada Galten och såg tornerspel. Här får ni lite bilder från helgen:


Harry charmar E & A ♥


Harry och pappa latar sig i soffan när vi andra fixar grillat.


Äkta tornerspel från första parkett!


"Träffa skölden men få inte järnkulan i huvudet på väg förbi" :)


Glad mamma och pappa med bebin tätt intill! En mycket lyckad helg tillsammans! ♥

Det blir ju tyvärr inte många bilder när det regnar... Det ska bli roligt att åka ner nästa år igen när Harry är 1 år gammal och kan vara med och titta!

Lärdomar från första semestern med bebis:
◊ Ta alltid med en babysitter... Det blir påfrestande att bära hela tiden.
◊ Ta alltid med en nattlampa... Man vet aldrig hur man sover, och det är lättare att hitta napp osv om det inte är kolsvart!
Åk på semester! Det kan ju faktiskt vara som hemma - bara mer kul! Bebisen (och även vi föräldrar) är ju nöjda med att bara få umgås!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0