Ett halvår

10.00 - Besök hos doktorn. Örat hade tydligen bakterier som penicillinet inte rådde på enligt provet, men nu när de tittade såg örat jättefint ut. Han verkar ju heller inte vara särskilt störd av det. Vi fick örondroppar som ska lösa upp allt guckigt vax som sitter kvar. BARA 2 droppar 2 gånger om dagen i 2 veckor. Som att vi inte har annat att pyssla med! :)
11.00 - Fika med mammagruppen. Vi är samma som träffas hela tiden, så det känns som om de andra inte är intresserade längre. Tråkigt att inte alla 9 är med när vi är så många, men vi har himla kul vi som träffas ändå :) Det blir öppna förskolan på måndag för oss!

Igår när vi var hos mamma och pappa så sträckte Harry ut sina armar mot pappa! "Bär mig!" såg han ut att mena. Så gulligt så jag ville gråta. ♥ Pappa blev nog också ganska nöjd. Han är ju faktiskt världens bästa moffa!

För 6 månader sedan låg jag vid den här tiden med en tjock liten unge på magen. En halvtimme gammal. Nu är han ett halvår, kan sitta själv och är stor. Stanna tiden!!! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0