Avatar

Jag är inget science fiction-freak, verkligen inte, men ändå så är filmer om andra världar alltid spännande. Avatar är en sådan, och den tar dig till världen Pandora - en planet 6 år bort från jorden (om jag kommer ihåg rätt). Där bor ett folk som kallas Na'vi, och huvudpersonen Jake skickas till dem för att förstå deras kultur. Samtidigt vill människorna åt planeten för dess mineraler, och Na'vierna behöver kämpa för sitt hem.

Titeln Avatar kommer från begreppet som beskriver den Na'vi-kropp Jake styr när han är på planeten. Ja, ni förstår när ni ser den - för ni ska se sen. Ok? Äger ni inte en BlueRayspelare, så är det denna filmen som gör att ni köper en, ok? Filmen är fantastiskt gjord, miljöerna är helt otroliga (Pandora är en planet med grönskande djungel), och detaljrikedomen är enorm. Visst, storyn är inte den mest oförutsägbara, men det gör inget. Den är tillräckligt bra, och bilderna bär upp resten.






Avatar släpps på DVD på onsdag den 28 april. Boka ditt hyrexemplar (för oss i Karlstad) på Casablancas hemsida!


Kommentarer
Postat av: Anna

är inte så mkt för såna filmer heller, ser inte mkt filmer alls egentligen men avatar är väl en sån där film man "ska" ha sett, så det får väl bli nån gång framöver :)

2010-04-25 @ 23:14:56
URL: http://annaflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0