I love you Philip Morris

Här har vi en storskrällare! Storyn lyder:
"Steven Russel är en man som alltid varit homosexuell men som aldrig berättat det för någon. Han lever ett gott liv, han jobbar som polis, är gift och har en dotter. Så en dag råkar Steven ut för en trafikolycka och detta trauma gör att han omvärderar hela sin tillvaro. Från och med nu ska han leva som han vill, han ska vara gay och stolt över det.

Steven väljer en livsstil lite dyrare än vad han klarar av och för att fortsätta kunna överösa sina pojkvänner med presenter, mat och drinkar väljer han att gå lite vid sidan av lagen. Det fungerar till en viss gräns men till slut åker han fast. Det var det bästa som någonsin kunde hända. I fängelset träffar han Phillip Morris (Ewan McGregor) och det är kärlek vid första ögonkastet. Detta är början på en lång romans med höga toppar och djupa dalar." (http://www.moviezine.se/film/i-love-you-philip-morris)

Poster I Love You Philip Morris (2010)

Låter ju inte särskilt intressant, eller ens roligt. Jag förväntade mig en överspelande Jim Carrey i en helt malplacerad roll. Men, detta är en helt underbar blandning av Jim Carrey-film med hans sjuka humor, och drama i sitt esse. Som recensenten på Moviezine skriver så får man arbeta både med skrattmusklerna och med hjärtat. En mycket positiv överraskning! Ewan McGregor är riktigt otippad som motspelare - men gör rollen som den ödmjuke Philip Morris mycket bra.

Filmen får  arga gay-smilies av 5 möjliga. Kommer på dvd onsdag 18 augusti. Se den!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0