Ingen kastrering...

... än på många veckor. Ombra var inbokad nästa onsdag, och jag såg fram emot det för hennes skull. Tänk vad skönt att slippa skendräktigheten och allt krångel med mat!

Men... Imorse var hela hallen full av små röda prickar... Prickar jag sett innan på andra ställen, men tänkt att hon antagligen skrapat sig i munnen (hon har taskig avståndsbedömning mellan munnen och marken), eller att hon skurit sig lite i tassen. Icke.

Löp. Ett alldeles för tidigt löp. Egentligen skulle det kommit i början av augusti, men kom nu - en hel månad för tidigt. Kastreringen kommer därför att bli bokad tidigast första veckan i augusti. Det förstörde inte bara en planering vi gjort för sommaren, utan nu är det typ ombokning av allt.

Det som är mest positivt är att jag bara reagerat litegrann på hennes humör. Tänk en kort tanke om att hon varit lite tankspridd, men inte lagt någon större vikt vid det. Hinner vi då kastrera henne innan skendräktigheten kommer igång, så är bara själva löpet det jobbigaste de kommande tre veckorna. *peppar peppar*

Det blir aldrig som man tänkt sig! :)


Ombras "blöjor" är inte riktigt såhär fina och tjejjiga, men det vore tufft om de fanns i hennes storlek!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0