Sakta i backarna!

För er som inte träffar oss så ofta(alls?), så är det nog svårt att hänga med i hur fort Harrys utveckling faktiskt går nu. Bara på några dagar så exploderar det nya grejer ur honom! Exempelvis:

♥ Nya ord. Inte "mamma" minsann, utan glo och gla. Förstår ni? En uppdatering från ord med 2 bokstäver till 3. För Harry är detta enormt! :)
♥ Gå själv. Nu kan jag ta honom i handen och så går vi iväg tillsammans. Jätteskumt! Han tultar på där nere med sina tjocka små lår, och nu händer det faktiskt även att han släpper handen och knallar iväg själv. Häromdagen gick han från vardagsrumsbordet, till soffan, sen till Ombras soffa, och sen tillbaka till bordet. Helt utan hjälp.



♥ Tänder. Nu får de gamla 12 sällskap av 2 hörntänder i överkäken.
♥ Ställa sig upp. Idag ställde han sig upp mot vardagsrumsbordet på egen hand. Tidigare har han bara klarat att göra det i badkaret eller mot en stol hos sin farmor och farfar.
♥ Sätta sig upp. Nu klarar han oftast av att sätta sig upp från liggande på golvet, vilket han bara lyckats med i våran säng förut.



För oss är detta nya otroligt spännande att bevittna, eftersom han annars är väldigt stillasittande. Även om han guppar runt på rumpan hela dagarna, så kan han ändå sitta still och leka i sitt rum i 20 minuter. Faktiskt. Nu när han är påväg att hitta en ny nivå av saker som han tidigare inte nått, så blir det nog lite mer action!

Kommentarer
Postat av: Soff

Godingen då! Kul att se! :) Puss o kram gumman

2010-06-03 @ 09:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0