Sherlock Holmes

...är denna veckas DVD, och detta är en film jag rekomenderar starkt!

"Den brittiske och piprökande gåtlösaren har blivit hårdnackad actionhjälte i Guy Ritchies filmatisering som bjuder på ett underhållande och fartfyllt tempo.

Lord Blackwood härjar i stan men Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) och hans lojale partner Dr. Watson (Jude Law) lyckas till slut fånga honom och han ställs inför rätta. Blackwood (Mark Strong) ligger bakom ett antal mord och han döms till döden genom hängning. Domen verkställs men efter ett par dagar i graven återuppstår den onde lorden och Holmes och Watson sugs in ett mysterium fyllt av trolldom och illasinnade brödrarskap för att åter kunna ställa honom inför rätta."
(http://www.moviezine.se/film/sherlock-holmes)

Poster Sherlock Holmes (2010)


Robert Downey Jr och Jude Law spelar Holmes och hans trofaste följeslagare Watson. Kemin mellan dem är fantastisk, och jag vet att det spelas lite på om deras (Holmes och Watsons) relation var mer än bara jobb... :) Downey Jr spelar suput, och gör det mycket bra. Han ger intryck av att vara otroligt smart, men ändå så otroligt vilsen. Law skildrar Watsons vilja att stå på egna ben, men att ändå inte kunna släppa de starka banden till sin vän Holmes.

Filmen får   Sherlockar av 5 möjliga, för filmen har spänning, action och romantik i en perfekt blandning. Hyr den genast!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0