Idag tackar vi...

... vem det än nu är som styr livet och allt som händer. Pricktestet (Harry fick ju förkylningsastma, och då fick vi remiss för att kolla upp övriga allergier) visade INGENTING! Han är inte allergisk mot katten. Han är inte allergisk mot hunden. Bra! Det är viktigast! Väldigt skämtsamt sa jag att "ja, annars hade ju Harry fått flytta", och doktorn lovade genast att adoptera honom. Sköterskan ville också vara med och ha delad vårdnad.

Vi vägde och mätte samtidigt, och nu har han tagit igen efter magsjukan. 11 kg väger lilla klumpen nu (+0,6 kg på 1 mån), och är 75,5 cm lång (+ 1 cm på en månad).

En glad och frisk bebis! ♥ *peppar peppar* 


Kommentarer
Postat av: ulli

Gud va skönt att det inte fanns nån allergi! Måste kännas som en lättnad. Hoppas han frisknat till från febern oxå, men den kan ju iofs komma o gå lite hur som när tänderna ska igenom... Själv funderar jag på om T kan ha växtvärk, fast det kanske de inte kan få när de är så här små?! Känner inte igen hans beteende idag, har gråtit o gnällt, tom när vi varit ute i vagnen, inte likt honom. Sover dåligt/oroligt gör han oxå, men aptiten är det inget fel på så fler tänder är det troligtvis inte några på gång än. Hoppas jag! Kram till er båda :)

2010-03-25 @ 20:47:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0