Kräftskiva 2011

Inför kräftskivan ville vi ju att huset skulle vara så fint som det bara gick, så varje ledig stund efter jobbet har gått till städning (för min del) och snickrande (för Henkis del). Men, fint blev det, och vi behövde en rejäl spark i baken med renoveringen. Det är så lätt att fastna i "listandet" och sen känna att man är färdig, men nu har vi kommit en bit på vägen!

I alla fall... Vi dukade färdigt allt på verandan redan dagen innan. Skönt att slippa stressa med det!

Vi blev 30 personer som satte oss ner och intog kräftor, västerbottenpaj och en massa annat gott - och det blev väldigt lyckat!

Jag hann inte ta mer bilder än så, för kräftorna kallade - och inte mindre än 1,5 kg slank ner! :) Sen skulle det serveras kaffe, fika och sen också lite korv&bröd innan gästernas buss kallade för natten.

Det är ju alltid smickrande att få beröm för att vi har ett fint hus, men det är extra roligt när vi visar runt och alla ser ut som fågelholkar. "Oj vad stort det är!" och det är det ju! :) Några röster ropade att vi skulle fortsätta att ha kräftskivan hos oss på den "perfekta kräftskiveverandan", men nästa år går turen till Finnhamn i Stockholms skärgård - och det ska bli jättespännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0