Badrummet: då och "planerna"

Innan:
Jag ryser lite av att se de här bilderna... :) Vilket fruktansvärt fult badrum! Toaletten satt dessutom på snedden mitt i rummet, vilket man kan ana på den nedre bilden. Varför??! :)

Innan var det ju plastmatta över hela badrummet, så nu sätter vi kakel och klinker istället. Golvvärme är redan installerat. Där badkaret stod blir det duschvägg med skjutdörr hela vägen från vägg till vägg:
Duschhörna Pacific (70x120)

På samma vägg där kommoden står (ska stå på samma sätt som tidigare) sätter vi upp glasblock som duschväggen sitter mot för att få duschvägg över hela väggen:
Glasblock S 198W moln

Väggarna blir vita, men vi har inte bestämt kakel där än. Golvet ska vara svart, och fortsätta upp på den kortsideväggen där duschen är, ungefär som en fondvägg. Helst skulle jag vilja ha sådana här stenar på den väggen (fast i svart då...):
...men de kostar nästan 700:-/kvm och även om det inte är så stor vägg så drar priset iväg en hel del... Det kanske blir sådana - kanske inte...

Det vore väldigt skönt att ha badrummet färdigt innan bebin kommer, men med tanke på alla helger framöver så är det en omöjlighet. Att behöva gå ner i kalla källaren och bada den lilla är ingen höjdare - även om det självklart går. Vi är i alla fall säkra på att det ska bli färdigt så fort som möjligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0