Linas Matkasse

(Nej, det här är inte ett sponsrat inlägg! :) )

För att få lite nya ideer till våra tråkiga middagar under veckorna här hemma, valde vi att prova på Linas Matkasse. Vi är nu inne på kasse nummer två från Linas Barnkasse (de kommer varannan vecka), som riktar sig mer mot familjer. Första veckan fick vi hem exempelvis korvstroganoff och köttfärssås, vilket var gott men knappast något nytt. Den här veckan ska vi dock göra bland annat kebab, chicken nuggets och torsk i äggsås vilket vi aldrig lagar själva annars. Vi får väl se hur det går hem hos Harry! Förra veckans mat fick tummen upp alla dagar av honom, så därför valde vi att fortsätta.

Matkassen kostar 769 kr, och då får man inte med allt (bland annat kryddor och ibland även ris kan behövas köpas innan) men jag tycker ändå att det är en kostnad som är värd det vi får. Henki tyckte efter första veckan att det var alldeles för dyrt att fortsätta (första kassen du provar kostar 499 kr), men vi valde att prova en gång till för att få lite mer recept. Nu har vi dock kommit till kompromissen att vi har kvar matkassen varannan vecka, och de veckor vi handlar själva så kör vi mer "budgetmat" så att det blir en dyr vecka och en billig.

Om du också vill prova, så klicka här, och ange gärna den här tipskoden (K1244169) för att visa att det var jag som tipsade dig! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0