2 dagar kvar

Lördag: ledigt
Söndag: ledigt
Måndag: jobba...
 
Det är med lika mycket spänning som vemod som jag börjar jobba. Det ska bli kul att börja på ett nytt ställe med nya arbetskamrater och nya barn, samtidigt som det ska bli skönt att få ett miljöombyte. Men, det är a l d r i g kul att lämna sina barn så mycket, även om de är med sin pappa istället. :) Jag vill ju inte missa alla Nils "första", men jag fick ju dela alla dem med Harry så då är det ju Henkis tur nu.
 
Igår hade vi grannarna över på grillning, och idag hade vi J&S här på middag. Vårt hus är som gjort för att vara många, och det är alltid trevligt att dela en bit mat! :)
 
Något som inte är så trevligt är att Nils fortfarande håller på med sina tänder... Han är så arg, ledsen, irriterad och störd av att det trycker i munnen - så vi sliter snart också vårat hår... Vakennätter tär verkligen på orken för oss alla, och även om inte Harry vaknar så märks det på honom att han inte sovit så djupt som han brukar. Tanden i underkäken är framme, och dessutom har en höger hörntand kommit upp i överkäken! Jättekonstigt...
 
Vi fikade förut idag, och då fick alla välja sin egen topping på sin muffins: :D
   

Kommentarer
Postat av: Sofia

Vem valde den utan topping?? :)

2012-08-03 @ 22:08:16
Postat av: Johanna

Meja, 14 månader :P

2012-08-03 @ 22:14:17
URL: http://johanonnona.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0