Kakel till badrummet

Nu har vi äntligen bestämt oss, och även beställt kakel till badrummet. Det kommer till butiken inom en vecka, och imorgon ska Henki och en kompis börja bygga väggen/lådan som den vägghängda toaletten ska sitta på. Den kommer att se ut såhär ungefär (fast inte med just detta kaklet, plus att vår toalett kommer ha den vanliga "toaryggen" också):


Sen återstår det för Henki att sätta upp gips på väggarna (lite sitter redan uppe) och att måla taket. Jag kan självklart inte hjälpa till med något(!) eftersom målartvätt eller våtrumsfärg inte direkt är bra under graviditeten...

På väggen där duschen ska vara (en kortsida) ska vi ha en fondvägg med ett svart kakel som är 25x33cm, och  som har den här strukturen (bilden ska visa svart, men visst ser den brun ut?):

Bilden visar mer struktur än hur det ser ut i verkligheten, men kollektionen är tänkt att se ut som penseldrag. Det blir tokläckert, eftersom det i duschen ger effekten av att vatten rinner på väggen. På resten av väggarna blir det samma kakel fast i vitt.

På golvet blir det blank, svart mosaik från Höganäs med måttet 2x2cm:

Höganäs Glasmosaik Svart

Åh vad det ska bli skönt när det här är klart! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0