Tredubbelt huvud..

...eller något som känns som det i alla fall. Imorgon ska jag ringa doktorn, och be om blodprov och blodtryck. Henki fick vara hemma idag, för så fort jag slog upp ögonen imorse så isade det till - och sen har det värkt i huvudet hela dagen.

Men, jag ska jobba hela helgen, och dessutom hela nästa helg också. Pengar!!! Det är skönt att få komma ut igen, vara lite social, och få byta miljö och rutin. Jag saknar ju Harry så att det värker, men så får det vara...

Kom in och hyr en film under helgen vet ja, vi har massa bra just nu! 2012, New Moon, Luftslottet som sprängdes, Law abiding citizen och många fler. Kolla in hemsidan →  Casablanca!!


Kommentarer
Postat av: iris

Usch då Johanna..det lät inte bra alls ju! Hoppas det löser sig o att farbror doktorn är snäll mot dig! ;)



O förresten..fan va bra att det står den där texten när man ska kommentera. Alltså..Innan du skriver bla bla bla. Helt rätt! Jag är trött på o få sura kommentarer från folk som inte kan accepetera att man är som man är. :) Hur gör jag?? Lär mig!!! :)



Hälsa pajasen du har hemma då.. Harry alltså!



Kramelikram

2010-03-18 @ 21:08:02
URL: http://precissomdetar.blogg.se/
Postat av: Sofia Ekblom

Å va jobbigt! Hoppas att doktor "jag-gillar-inte-medicin" ändå ger dig något bra eller ännu bättre hittar orsaken! Migrän?

Tack för underhållande blogg! Harry är mycket charmig! ;)

2010-03-18 @ 21:41:21
Postat av: Johanna

Iris: Du gör en egen bild i tex paint, där du skriver vad du vill att det ska stå och i det typsnittet du vill ha. Sen sparar du bilden i din blogg, (Skapa -> bild) där du sedan klickar på bilden och sparar adressen. Sedan klistrar du in adressen här:

<img src"bildadressen"/img> och klistrar in den textraden i din kodmall. Du måste välja inläggssidan :) Prova dig fram så att den hamnar rätt, annars kan jag hjälpa dig! :)

2010-03-19 @ 08:55:58
URL: http://johanonnona.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sofia: Ja tanken om migrän har slagit mig, och jag hoppas att det inte är det.... Ska till doktorn idag och kolla upp det. :)

2010-03-19 @ 09:01:56
URL: http://johanonnona.blogg.se/
Postat av: ulli

Hoppas du mår bättre idag! By the way har min mobil lagt av helt. SIM-kortet funkar inte ens i Fredriks telefon (?)... Vet inte när o hur jag ska ha råd att köpa nån ny, men det löser sig väl på nåt sätt! Ska ni till öf måndag eftermiddag? Kram!

2010-03-19 @ 15:32:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0