Asiatisk kyckling


Ingredienser:
ca 700 g kyckling
3 dl créme fraiche (inte lätt!)
1,5 dl matlagningsgrädde
300 g wokgrönsaker (gul + orange morot, rödlök, vattenkastanj, bönor)
5 tsk Asiatiska kryddor (frysta ur ask, finns i frysdisken vid grönsakerna)
salt
peppar

Tillagning:
Skär kycklingen i 1x1cm stora bitar,och stek tills de fått lite färg. Salta och peppra. Under tiden kokar du wokgrönsakerna så att de blir mjuka. Häll i créme fraiche, matlagningsgrädde och kryddor i stekpannan med kycklingen. Låt det koka ihop, och smaka eventuellt av med mer peppar och salt. Häll sist i de kokade grönsakerna. Klart!

Servera med pasta, eller med kokt broccoli som på bilden!

(Inte ett tvättäkta LCHF-recept pga morötter, men bra nära!)

Kommentarer
Postat av: varför

varför matlagningsgrädde istället för vispgrädde?

2010-10-24 @ 23:49:36
Postat av: Johanna

Vispgrädde går också såklart, men jag kände att matlagningsgrädden skulle ge en bättre smak. Vispgrädden kan bli så söt, och det tyckte jag inte riktigt passade här.

2010-10-25 @ 07:06:42
URL: http://johanonnona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0