För att ni VERKLIGEN ska förstå...

imag0605 (MMS)

...hur galet huset är byggt, så kan man titta på trappen. Det är inte meningen att man ska kunna se ner till våningen under... :) Trappen ska egentligen ligga mot den grå kanten man ser, men nej. Varför göra det rätt när man kan göra fel? Överallt! :)


Kommentarer
Postat av: tant Marie

Den krassa verkligheten är nog den att hade allt varit rätt och riktigt hade det nog varit många fler som slogs om huset när det var till salu.... Ni får tänka "som en mamma".... - Det här huset ("barnet") kanske inte är det bäst byggda, det har skavanker lite här och där-- men oj vad vi älskar dig !! Haha...försöker bara muntra upp er lite! (för visst är det SKITJOBBIGT när det är fel överallt...)

2011-01-27 @ 17:12:59
Postat av: Johanna

Jo, fast allt det vi hittat (inkl trappen) har kommit fram nu när vi exempelvis tagit bort hela golvet - så det var inget som någon kunde sett innan. Mäklaren trodde dock att det var kombinationen räntor, storleken på huset med tanke på att det behövdes lite fix och att marknaden innan jul är ganska seg.:)

För vår del spelar det ju egentligen ingen roll hur trappen sitter (förutom att den sitter fast...) det är bara störande att de slarvat så med allt! :) Tack för peppet - det behövs!

2011-01-27 @ 21:59:26
URL: http://johanonnona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0