Nu är vi hemma igen :)

Liksom med Harry så konstaterade doktorn att det inte var någon "vattenläcka" - i alla fall inte som hon kunde se. De ruckade på bebisens huvud samtidigt som de undersökte, och inte ens då kom det något vatten, så om det nu är ett litet hål så sitter det väldigt högt upp. Om jag upplever att det fortsätter och ökar så ska jag ju såklart komma in igen! Doktorn gjorde också ett ultraljud där hon såg att vattenmängden i magen är normal, och hon såg dessutom att livmodertappen är helt opåverkad - så de förvärkar jag känt inatt har inte satt igång något än. Med andra ord så kan det likaväl ta ett par veckor till... ;)

Nu ska jag vila en stund, och sen får det nog bli en familjepromenad i snön! ♥

Kommentarer
Postat av: ulli

Ahh, denna väntan! Jag antar du börjar bli otålig nu? Men "den som väntar på nåt gott" heter det ju :) Håller tummarna för att det snart ska komma en liten lillebror, när ni sedan orkar kommer vi gärna förbi och snosar lite ;)



Berättade för Theodor igår, att Harry skulle bli storebror och frågade sedan om inte han skulle vilja ha en lillebror eller lillasyster. Svaret blev ett mycket bestämt: NEJ! Så det var ju tur att vi inte hunnit börja baka än då...



Måste erkänna att jag blivit mer och mer sugen på en tvåa när jag läser din blogg, trots krämporna du skriver om. Man vet ju idag vilken underbar belöning det ger :) Kram!

2012-01-08 @ 16:17:46
Postat av: Johanna

Ja de här förvärkarna driver mig till vansinne :) Är det på riktigt eller inte?? :)



Visst är det värt varenda liten krämpa! Jag längtar sjukt nog efter förlossningen, men det är ju värt belöningen som sagt! Kram

2012-01-08 @ 16:35:47
URL: http://johanonnona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0